Piraat Frank


Frank is slechts enkele weken na de oprichting van ManOverBoord onze gelederen komen versterken. Aanvankelijk als een stille en wat verlegen gitarist, maar toen we elkaar beter leerden kennen bleek hij een erg aardige "Piraat" te zijn, die heel goed gitaar kon spelen. En niet alleen gitaar spelen was zijn lust en zijn leven, maar alles wat met muziek te maken had. Hij componeerde, arrangeerde, nam filmpjes en cd's op en was tot op het laatst nog bezig met zijn keybord.

Hij was een "gedreven" muzikant, vond optredens heel erg leuk en was van grote waarde voor ons koor. Kritisch als het naar zijn mening niet goed ging, maar vrolijk lachend als we met z'n allen een geslaagd optreden of een prima feestavond hadden. We zullen Frank missen, niet in de eerste plaats als een bekwame gitarist maar vooral als een fijn mens.

+ 11 mei 2012

Piraat Ben


Enkele maanden nadat Pitatenkoor ManOverBoord in 2008 was opgericht werd Ben lid. Hij had in het begin nog wel even getwijfeld, maar nadat hij een keer was geweest, was die twijfel meteen verdwenen. Ben genoot van elke repetitie en wij genoten van Ben. Ook de optredens waren altijd goed aan hem besteed, vooral als we voor de mensen in verzorgingshuizen mochten optreden. Hij begon het zelfs leuk te vinden om solo te zingen en oefende thuis om dat dan ook goed onder de knie te krijgen.

Helaas kwam toen die noodlottige val in zijn tuin, waardoor zijn leven er plotseling een stuk minder plezierig op werd. Ruim vijf jaar heeft Ben bij ons koor gezongen en zijn kameraadschap staat voor altijd in ons geheugen gegrift. We zullen hem missen. Niet alleen als tenor, maar vooral als een gezellig koorlid, een markante persoonlijkheid en een bijzonder aardig mens.

+ 31 december 2013

Piraat Piet


Nooit meer

Altijd aanwezig

altijd een luisterend oor

altijd iedereen in zijn waarde laten

Nooit iets vragen voor jezelf

Nooit was iets teveel om te doen

Nooit meer samen

Nooit meer...we zullen je missen

Onze geliefde piratenmaat Piet is overleden. Het is niet te bevatten dat we iemand als Piet moeten gaan missen.

Voor zijn 2 dochters wordt het leven nooit meer zoals het geweest is. Het is heel verdrietig dat ze zo onverwacht afscheid hebben moeten nemen van hun geliefde vader.

+ 8 augustus 2014