AANMONSTEREN

We hebben intussen een behoorlijk aantal zingende en musicerende piraten. Maar nieuwe enthousiaste leden zijn nog steeds welkom. Onze zangers zijn altijd mannen maar muzikanten mogen man of vrouw zijn. De Piraten van ManOverBoord houden hun oefenavond op woensdag van 19.30 tot 21.30 uur in de Soos van Bartimeus, Oude Arnhemse Bovenweg te Doorn.


Bent of kent u een zanger die graag zou willen aanmonsteren bij de mannen van de PiratenBoot, ManOverboord, ga gerust eens kijken op hun oefenavond.

Zij stellen u graag in de gelegenheid om de sfeer aan boord te proeven en vrijblijvend mee te zingen.

Kent of bent u de accordeonist die graag zijn of haar, (alleen in dat opzicht zijn ze niet eenkennig) muzikaliteit in dienst stelt van het Piratenkoor ManOverboord en haar publiek, vertel het ze.


Zangervaring is welkom, maar geen eis.

Als je een beetje stemvast bent, dan leren wij je de rest wel. We zijn tenslotte bezig voor de gezelligheid van ons zelf en onze luisteraars.

Het is belangrijk dat je weet dat wij niet stokstijf staan te zingen. Er wordt door de zangers ook min of meer een show opgevoerd, zodat onze gasten zich helemaal in de piratensfeer van honderde jaren geleden gaan voelen.